Massivedynamic.co
Participaties

Maatwerk Participaties helpt ondernemers de volgende stap te zetten.

Vanuit Maatwerk Participaties vinden participaties plaats in bedrijven met een ondernemingswaarde tot 1 miljoen euro.  Duurzaamheid is belangrijk voor Maatwerk; ze participeert onder meer in deze sector, is aangesloten bij MVO-Nederland en heeft een ESG-beleid bij participaties.

Participaties kunnen zowel meer- als minderheidsbelangen zijn. De rol vanuit Maatwerk kan variëren van een bestuurlijke rol tot een plek in de Raad van Advies.

 

Maatwerk is aangesloten bij kennis- en netwerkorganisaties voor investeerders en corporate finance adviseurs, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en de M&A Community.

 

Maatwerk heeft zich voorts aangesloten bij de Koninklijke Industrieele Groote Club, dé sociëteit en businessclub van Amsterdam.

 

Daarnaast verzorgt Maatwerk MasterClasses op het gebied van Investeren en Waardecreatie bij het kennisinstituut het INVK.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Gezonde en sterke organisaties
Strategische focus en waardecreatie
Teamwork, het juiste team met een drive
Ambitieuze omzettoename
Wenselijke financieringsstructuur
Duurzaam ondernemen
Werkwijze in stappen

 

Kennismaking

Week 1-2

Intentie-overeenkomst

Week 3-4

Due Diligence

Week 5-8

Legal

Week 9-12

Maatwerk Ondernemingen

DHPS

Vanaf 2010 is DHPS een warmtepompspecialist pur sang. Ze is de distributeur van Panasonic lucht/water warmtepompen in Nederland. Panasonic Heating & Cooling zet zich al 60 jaar in om producten met toegevoegde waarde te ontwikkelen. Met dit warmtepomp-assortiment kunnen woningen duurzaam verwarmd worden. DHPS verkoopt aan zakelijke partijen, zowel installatiebedrijven als aan bijv. bouwondernemingen. Ze is een warmtepompdistributeur met meerwaarde; ze geeft trainingen, wordt gezien als een kennispartner en ondersteunt haar klanten op technisch gebied.

Hydrotop Works - EXIT

Vanuit Hydrotop Works worden unieke warmtepomp-oplossingen bedacht en verder ontwikkeld. Voorts vindt in de fabriek de productie en assemblage van de oplossingen plaats. Een revolutionaire oplossing is de hydrotop. De hydrotop is een geavanceerde inbouw-oplossing van warmtepompen in schuine daken. Deze oplossing wordt gezien als een esthetisch mooie oplossing welke ook resulteert in een korte installatietijd.

Brouwerij Kleiburg

Maatwerk heeft een achtergestelde lening verstrekt aan Brouwerij Kleiburg. Deze Amsterdamse brouwerij levert speciaalbieren aan diverse horecagelegenheden in Amsterdam en omgeving. Hier is het financieel rendement niet leidend, maar het sociaal maatschappelijk rendement en welbevinden.

KEYY Internetmakelaar

KEYY Internetmakelaar is een vernieuwende internetmakelaar. Via dit platform kan men gratis en professioneel een woning verkopen. Er vindt een professionele woningopname met ook 360-foto’s en video’s en bijvoorbeeld inmeten. De verkoper krijgt met zijn woning daarnaast een top-positie op Funda. KEYY heeft voorts een unieke waarderingsmodule ontwikkeld, zodat de verkoper voorafgaand aan de verkoop een betrouwbare waarde-indicatie ontvangt (in overleg met de KEYY-makelaar wordt de vanaf-biedprijs bepaald). Bezichtigingen kunnen online gepland worden. Uniek is voorts dat op transparante wijze online de biedingen (inclusief kwaliteitsscore) plaatsvinden. Degene die de woning koopt, betaalt een fee. Voor meer info: www.keyy.nl. Eind 2019 heeft KEYY ook de url’s www.internetmakelaar.nl en www.internetmakelaardij.nl aangekocht, via deze platforms wordt dezelfde dienstverlening als KEYY Internetmakelaar aangeboden.

Hydromx

Hydromx® is een innovatieve vloeistof voor koel- en verwarmingssystemen, gebaseerd op nanotechnologie. Nanodeeltjes zorgen voor een vloeistof met een radicale verbetering van de opname en afgifte van warmte ten opzichte van water. Die eigenschap levert forse besparingen op in het energieverbruik van koel- en verwarmingssystemen. Daarnaast resulteert het in een vermindering van onderhoudskosten van de installatie en leidt tot de CO2-reductie.

BeterDuurzaam – EXIT

Maatwerk heeft met een aantal ondernemers een bedrijf opgericht welke zonnepanelen verkocht op de zakelijke markt, m.n. in de agrarische hoek. Dit bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt en is vervolgens verkocht aan een strategische partij.