Massivedynamic.co
Participaties

Maatwerk Participaties helpt ondernemers de volgende stap te zetten.

Vanuit Maatwerk Participaties vinden participaties plaats in bedrijven met een ondernemingswaarde tot 1 miljoen euro.  Duurzaamheid is belangrijk voor Maatwerk; ze participeert onder meer in deze sector, is aangesloten bij MVO-Nederland en heeft een ESG-beleid bij participaties.

Participaties kunnen zowel meer- als minderheidsbelangen zijn. De rol vanuit Maatwerk kan variëren van een bestuurlijke rol tot een plek in de Raad van Advies.

 

Maatwerk is aangesloten bij kennis- en netwerkorganisaties voor investeerders en corporate finance adviseurs, de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen en de M&A Community.

 

Maatwerk heeft zich voorts aangesloten bij de Koninklijke Industrieele Groote Club, dé sociëteit en businessclub van Amsterdam.

 

Daarnaast verzorgt Maatwerk MasterClasses op het gebied van Investeren en Waardecreatie bij het kennisinstituut het INVK.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Gezonde en sterke organisaties
Strategische focus en waardecreatie
Teamwork, het juiste team met een drive
Ambitieuze omzettoename
Wenselijke financieringsstructuur
Duurzaam ondernemen
Werkwijze in stappen

 

Kennismaking

Week 1-2

Intentie-overeenkomst

Week 3-4

Due Diligence

Week 5-8

Legal

Week 9-12

Maatwerk Ondernemingen

DHPS

Vanaf 2010 is DHPS een warmtepompspecialist pur sang. Ze is de distributeur van Panasonic lucht/water warmtepompen in Nederland. Panasonic Heating & Cooling zet zich al 60 jaar in om producten met toegevoegde waarde te ontwikkelen. Met dit warmtepomp-assortiment kunnen woningen duurzaam verwarmd worden. DHPS verkoopt aan zakelijke partijen, zowel installatiebedrijven als aan bijv. bouwondernemingen. Ze is een warmtepompdistributeur met meerwaarde; ze geeft trainingen, wordt gezien als een kennispartner en ondersteunt haar klanten op technisch gebied.

Hydrotop Works - EXIT

Vanuit Hydrotop Works worden unieke warmtepomp-oplossingen bedacht en verder ontwikkeld. Voorts vindt in de fabriek de productie en assemblage van de oplossingen plaats. Een revolutionaire oplossing is de hydrotop. De hydrotop is een geavanceerde inbouw-oplossing van warmtepompen in schuine daken. Deze oplossing wordt gezien als een esthetisch mooie oplossing welke ook resulteert in een korte installatietijd.

Brouwerij Kleiburg

Maatwerk heeft een achtergestelde lening verstrekt aan Brouwerij Kleiburg. Deze Amsterdamse brouwerij levert speciaalbieren aan diverse horecagelegenheden in Amsterdam en omgeving. Hier is het financieel rendement niet leidend, maar het sociaal maatschappelijk rendement en welbevinden.

KEYY

Internetmakelaar KEYY is een naar verwachting baanbrekende start-up in de makelaardij. Via dit platform kunnen particulieren zelfstandig woningen verkopen en aankopen. Echter, er kan ook voordelig een KEYY-makelaar ingeschakeld worden, zodat de woning professioneler gepresenteerd wordt, op Funda. KEYY heeft een unieke waarderingsmodule ontwikkeld. Op transparante wijze kan verder online geboden worden op de woningen. Bezichtigingen kunnen online gepland worden. Voorts vindt de notariële afhandeling efficiënt plaats via KEYY-notarissen. http://www.keyy.nl

 

Hydromx

Hydromx® is een innovatieve vloeistof voor koel- en verwarmingssystemen, gebaseerd op nanotechnologie. Nanodeeltjes zorgen voor een vloeistof met een radicale verbetering van de opname en afgifte van warmte ten opzichte van water. Die eigenschap levert forse besparingen op in het energieverbruik van koel- en verwarmingssystemen. Daarnaast resulteert het in een vermindering van onderhoudskosten van de installatie en leidt tot de CO2-reductie.

BeterDuurzaam – EXIT

Maatwerk heeft met een aantal ondernemers een bedrijf opgericht welke zonnepanelen verkocht op de zakelijke markt, m.n. in de agrarische hoek. Dit bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt en is vervolgens verkocht aan een strategische partij.